Beschikbaarheid App

De screenshots in dit artikel zijn gemaakt op een iPhone.
Voor andere toestellen kan de opmaak afwijken.

Hoe voeg ik mijn beschikbaarheid toe in de Horeko app?

1. Log in op de Horeko app.
          2. Klik links bovenin op de drie horizontale streepjes.
          3. Selecteer Beschikbaarheid.
          4. Klik op het blauwe plusje rechtsboven in.
  1. Vul het nieuwe veld in:
2019-05-23_1551

Startdatum: Hier kan de startdatum van de beschikbaarheid ingevuld worden.
Einddatum: Einddatum van de beschikbaarheid kan hier ingevoerd worden.
Hele dag: Wil je één of meerdere hele dagen vrij nemen vink dan hele dag aan. Wanneer de beschikbaarheid slechts een gedeelte van de dag is vink dan hele dag uit.
Terugkerend: Geeft de frequentie van je beschikbaarheid aan in het nieuw verschenen venster.
*Opmerking: Geeft de frequentie van je beschikbaarheid aan in het nieuw verschenen venster.

6. Klik op Opslaan.

7. Controleer je beschikbaarheid.
Klopt?
Klopt de beschikbaarheid, dan kan je een extra beschikbaarheid invoeren of de app afsluiten.
Klopt niet?
Klik op de incorrecte beschikbaarheid en selecteer wijzig. Voeg je aanpassingen toe of selecteer verwijder verzoek om je verzoek te verwijderen.

Het veld met een zwarte asterisk(*) is een optioneel veld.

Een beschikbaarheid van 9:00-17:00 en 18:00-23:00 moeten apart worden ingevoerd door middel van eenmalige verzoeken.