Kan ik Corona gerelateerde rapporten uitdraaien?

In Horeko kun je een Corona afwezigheidssoort aanmaken en deze invoeren. Meer hierover lees je in de volgende artikelen:

Er worden nu geen uren geklokt, hoe moet ik de uren administratie bijhouden?

Doorbetalingsplicht: Hoe registreer ik de uren die ik moet uitbetalen aan medewerkers met een 0-uren contract?

Het aanmaken en invoeren van de Corona afwezigheidssoort zorgt ervoor dat je rapportages kunt maken waarin je die uren apart weergeven worden.

Urenoverzicht gedetailleerd

Ga naar Beheer (Employee) -> Rapportages -> Urenoverzicht gedetailleerd -> selecteer de juiste periode -> klik op toon rapport. In dit voorbeeld zien we dat er 40 uur als Corona Afwezig geregistreerd is:

Registratie5

Registratie6

Urenexport voor salarisverwerking

Als je doorgaans in de rapportage 'Urenexport voor salarisverwerking' een bepaalde template gebruikt, kun je die template aanpassen.

Let op, als je gebruik maakt van een template die door ons is ingericht / die jouw boekhouder zo kan importeren, kun je dit het beste eerst met jouw boekhouder bespreken en/of contact opnemen met support (chat, mail naar support@horeko.com of bel naar +31 (0) 88-7119711).

Ga naar Beheer (Employee) -> Instellingen -> tabblad 'Export templates' -> selecteer de desbetreffende template. Onder het kopje Urensoorten regels kunnen al verschillende uursoorten geselecteerd zijn. De zelf toegevoegde afwezigheid staat nu ook tussen de opties. Selecteer de Corona afwezigheid en dubbelklik op het lege veld in de kolom Code om de regels een naam te geven. Klik bovenin op Opslaan

Urensoortregel_toevoegen2-2

Ga naar Beheer (Employee) -> Rapportages -> Urenexport voor salarisverwerking -> selecteer gewenste variabelen -> selecteer de desbetreffende template -> klik op exporteer. Als een medewerker in een maand bijvoorbeeld uren heeft geklokt en er is ook Corona afwezigheid ingevoerd voor deze medewerker, komt dat als volgt naar voren:

Registratie4