1. FAQ - Coronavirus

Wat doe ik met de openstaande taken van de afgelopen weken?

Tijdens de sluitingsperiode zullen er dagelijks taken bijgekomen zijn. In de backoffice kan je deze taken in één keer opschonen. De taken worden dan afgevinkt als  ‘Niet uitgevoerd’. Zet er een opmerking bij, bijvoorbeeld  ‘Sluiting i.v.m. Coronavirus’ en zo kan je achteraf altijd aantonen waarom deze taken niet zijn uitgevoerd.

Ga naar Horeko Operator -> Taken -> tabblad ‘Openstaande taken’. Hier kan je alle taken selecteren en klikken op de knop taken opschonen.
Taken_opschonen