Galerij - Foto's en video's op volgorde zetten

In zowel halfproducten als gerechten kun je foto's en video's toevoegen. Je kunt er een omschrijving bij zetten en zelf de volgorde bepalen.

Een voorbeeld van hoe je dit kan gebruiken is, dat je op deze manier verschillende stappen in het maken van een halfproduct of gerecht of het uitvoeren van een taak, goed kan laten zien en uitleggen door middel van foto's en/of video's met daarbij omschrijvingen. Bijvoorbeeld voor het maken van een appeltaart:

Voorbeeld appeltaart

Op de Operator in de keuken scroll je makkelijk door de foto's, video's, en stappen:

scrollen op operator

Om hiermee aan de slag te gaan, log in op https://app.horeko.com/.

Foto's toevoegen

Ga in een halfproduct of gerecht naar het tabblad 'Galerij' of klik op bewerk galerij

Ga naar Galerij

Klik
in de galerij op Browse photo om één of meerdere foto's te selecteren en te openen, of sleep één of meerdere foto's naar het blauw gestippeld omrande veld.

fotos toevoegen   OF slepen

Na het uploaden van de foto's kun je op het pennetje klikken om een omschrijving toe te voegen.

wijzigen

Let op, ook bij Taken kun je foto's en video's toevoegen. Echter, hierbij is het toevoegen van een omschrijving niet mogelijk.

Video's toevoegen

Als je een video toe wilt voegen, kun je klikken op Add Youtube video. Kopieer de Youtube link uit de URL balk van de browser,

url balk

en plak deze in het veld en klik op ok

video link

Foto's maken (op tablet met camera)

Als je op een tablet met camera werkt kun je ook gebruik maken van de Maak foto optie.

maak foto

Als de browser vraagt om toestemming om de camera te gebruiken, klik dan op toestaan

Er komt een venster naar voren waarin je met de camera een foto kunt maken door te klikken op maak foto. Nadat je de foto gemaakt hebt, klik je op gebruik afbeelding en wordt de foto toegevoegd aan de galerij. Klik op opslaan

maak foto2

Op volgorde zetten

Als je meerdere foto's en/of video's hebt toegevoegd en de volgorde wilt veranderen, kun je op een regel klikken en deze naar een andere plek verslepen.

Volgorde veranderen GIF