1. Kitchen Manager
  2. Ingrediënten importeren / Leverancierskoppelingen

Video tutorial - Ingrediënten importeren met de Horeko Excel import template

In het geval dat wij geen automatische koppeling hebben met een leverancier, kun je onze Excel import template gebruiken. Deze kun je zelf invullen of laten invullen door jouw leverancier.

In de volgende instructievideo wordt uitgelegd hoe je dit bestand invult en hoe je de ingrediënten importeert.

De eerste 5 kolommen moeten ingevuld zijn om te kunnen importeren:

1. Artikelnummer
    (Als deze niet bestaan, kun je fictieve artikelnummers invullen)
  2. Naam
  3. Inhoud

Dit kun je op twee manieren invullen. Namelijk door één hoeveelheid in te vullen, bijvoorbeeld 500 als het gaat om 500 gram kaas. Dit wordt geïmporteerd als 1 x 500 gram.

Je kunt ook 2 hoeveelheden invoeren, bijvoorbeeld 10x250 als het gaat om 10x250 milliliter melk, dit wordt geïmporteerd als 10 x 250 milliliter.

4. Eenheid

Je kunt kiezen tussen 3 eenheden, namelijk kilo’s, liters en stuks. Voor de eenheden kilo en liter kun je ook gram, milliliter en centiliter gebruiken.

5. Aanschafprijs exclusief BTW

Voeg de leverancier toe: Ga naar Beheer (Kitchen) -> Leveranciers -> Klik op + Nieuw. Enkel het invullen van een naam is voldoende. Indien gewenst, kun je meer informatie invullen.

Ga naar Importeren -> Selecteer de leverancier -> Klik op bladeren -> Upload het juiste bestand -> Klik op start importeren.