1. Horeko Kennisbank
  2. Kitchen Manager
  3. Ingrediënten importeren / Leverancierskoppelingen

Ingrediënten importeren - inOne

Als je inOne gebruikt voor het bestellen van ingrediënten bij verschillende leveranciers, kan je gebruik maken van de automatische koppeling, en die ingrediënten eenvoudig in Horeko importeren.

Achtergrondinformatie

• De koppeling is klantspecifiek (op basis van bestellijsten)
  • De dagelijkse synchronisatie van bestellijsten is uiterlijk om 14:00 uur door inOne verwerkt, daarna haalt Horeko de bestanden op en kan jij die importeren in jouw Horeko database
  • Alleen beschikbaar op het nieuwe platform van inOne

Koppeling aanvragen

1. Stuur een mail naar support@horeko.com met daarin:
    -Jouw bedrijfsnaam
    -Jullie inOne klantnummer (Alleen beschikbaar als je gebruik maakt van het nieuwe inOne platform. Het inOne klantnummer is te vinden in de Webapplicatie --> Instellingen --> Bedrijfsgegevens.)
  2. Wij vragen de koppeling vervolgens aan bij inOne
  3. inOne vraagt jou om akkoord te geven op het activeren van de koppeling
  4. Na akkoord, en als beide partijen de koppeling geactiveerd hebben, ben je ready to go.

Ingrediënten importeren

Ga in Horeko in het linkermenu naar Importeren. Selecteer inOne. De import start automatisch. De ingrediënten worden onderverdeeld onder de verschillende inOne leveranciers.

Voorbeeld, als jij ingrediënten besteld bij Leverancier X, vind je die ingrediënten ook onder die leveranciersnaam (niet onder inOne):