1. Employee Manager
  2. België - Dimona, Dagcontracten, ASA en Export naar sociaal secretariaat

Nieuw - Dimona tabblad 'Afdelingen' bij medewerkers

Voorheen was het statuut automatisch ingesteld via de contractsoort van een contract. Voor meer flexibiliteit in de toekomst hebben we dit losgekoppeld en moet dit nu ingesteld worden per afdeling op het nieuwe Dimona tabblad 'Afdelingen'.

Afdelingen bepalen

Je kunt per afdeling aangeven of er voor die afdeling aangiftes gedaan moeten worden. Dit doe je bij Beheer (Employee) -> Instellingen -> Afdelingen. Selecteer per afdeling welk Profiel gebruikt moet worden.

2022-06-08_095120

Statuten bepalen

Binnen Dimona bestaan de volgende statuten:

• Flexi-job (FLX)
  • Student (STU)
  • Extra (EXT)

Afhankelijk welke statuten je hebt geactiveerd bij de Dimona instellingen (Beheer Employee -> Instellingen -> tabblad 'Dimona), kun je in Horeko per medewerker een statuut selecteren voor elke afdeling waar die medewerker onderdeel van is.

👉 Ga naar Medewerkers -> tabblad 'Dimona'. Dubbelklik in de kolom Statuut om per afdeling een Statuut te selecteren. 👈

image (61)

Let op: voor jou als huidige gebruiker zijn alle huidige medewerkers al goed ingesteld op basis van hun contractsoort instelling.

👉Vanaf nu (08-06-2022 ) moet je wel zelf alle nieuwe medewerkers op deze nieuwe manier verwerken.👈

Dit is de eerste stap in de voorbereiding voor meerdere Dimona profielen zodat je voor meerdere BV’s in een keer aangifte kunt doen. We zijn vol aan de slag voor de volgende stap.