1. Veel gestelde vragen

Probleem, vraag of verbetering doorgeven

Ik heb een probleem, vraag of verbetersuggestie voor de app. Kan ik dit doorgeven?
Ja, graag. Horeko probeert de app continue te verbeteren. Let er daarom op dat je altijd de laatste versie van de app gedownload hebt, want misschien is jouw probleem in de laatste versie al wel opgelost.
Probeer voordat je contact opneemt ook eens de app helemaal te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit lost in een hoop gevallen de problemen op.

Als de app crasht krijgt Horeko daar als het goed is automatisch een melding van. We proberen dan zo goed mogelijk de oorzaak te achterhalen en dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Voor overige problemen of vragen kun je terecht op horeko.zendesk.com. Hier kun je voor elk probleem en elke vraag een ticket aanmaken, waar een Horeko medewerker dan zo snel mogelijk op zal te reageren.
Als je verbetersuggesties hebt kun je die plaatsen op https://idee.horeko.nl/ . Kijk eerst of je suggestie al niet bestaat, want dan kun je simpelweg je stem uitbrengen op dit idee. Goede ideeën met veel stemmen worden eerder opgepakt.

Voor urgente problemen kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Onze contactgegevens kun je vinden op https://horeko.nl/neem-contact-op/.
Je kunt op de instellingen pagina van de app ook op de Mail ons knop drukken.