Besteladvies

Je kunt in Horeko besteladviezen maken. Aan de hand van zelf ingevoerde halfproducten, gerechten en menu’s, berekent het systeem welke ingrediënten je daarvoor nodig hebt en in welke hoeveelheid.

Klik op Inkoop & Voorraad -> Besteladvies -> +Nieuw. Vul een naam en eventueel een omschrijving in. Onder het kopje Items kun je klikken op menu toevoegen, gerechten toevoegen en halfproducten toevoegen. In het scherm wat naar voren komt kun je items toevoegen door op de pijltjes (>/<) te klikken. Als je klaar bent, klik je op ok. In het menu kun je dubbelklikken op de hoeveelheid om deze te wijzigen. Klik op Opslaan.

Besteladvies1

Als je naar het tabblad 'Ingrediënten' gaat, zie je welke hoeveelheden je nodig hebt en welke hoeveelheid je dan minimaal moet bestellen. Uiteraard komt het regelmatig voor dat je niet de exact benodigde hoeveelheid kunt bestellen, maar iets meer moet bestellen. In de tabel kun je zien welke hoeveelheid je nodig hebt, welke hoeveelheid je dus moet bestellen en wat het overschot zal zijn in hoeveelheid en waarde (€).

Besteladvies2

Ga door naar:

Voorraad