Hoe registreer ik welke voorraad weg gegooid of weg gegeven is?

In Horeko kun je afval registreren, zodoende heb je inzicht in de kosten en wordt er geregistreerd wat de reden is dat er ingrediënten en/of halfproducten worden weggegooid. Geregistreerd afval wordt bijvoorbeeld ook meegenomen in de analyse Theoretisch Verbruik.

Backoffice

Log in op https://app.horeko.com/ en ga naar Horeko Operator -> Afval -> klik bovenin op + Nieuw -> selecteer de desbetreffende ingrediënten/halfproducten -> vul de juiste hoeveelheid in
-> selecteer reden: Corona -> klik op registreer.

afval_BO

Operator

Open het Horeko systeem op het scherm in de keuken -> klik rechts bovenin op het Afval icoontje
Afval-2
-> klik op registreer afval -> selecteer de desbetreffende ingrediënten/halfproducten -> vul de juiste hoeveelheid in -> selecteer reden: Corona -> klik op registreer.
Afval_reden_Corona

Kan ik afval dat al geregistreerd is nog wijzigen of verwijderen?

Geregistreerd afval kun je niet wijzigen maar wel verwijderen en eventueel opnieuw toevoegen.

Backoffice

Ga naar Horeko Operator -> Afval -> selecteer de regel die je wilt verwijderen -> klik op verwijderen

Het is in de backoffice mogelijk om meerdere afval registraties tegelijk te verwijderen. Houd de control toets op het toetsenbord ingedrukt voor het selecteren van meerdere afzonderlijke regels. En / of houd de shift toets ingedrukt om alle regels te selecteren tussen de eerste regel die je aanklikt en de tweede.

Operator

Klik rechts bovenin op het Afval icoontje -> klik op bekijk historie -> selecteer de regel die je wilt verwijderen -> klik rechts bovenin op verwijderen