Hoe houd ik mijn medewerkers goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

In deze hectische tijd is het belangrijk goed met je medewerkers te communiceren. Gebruik hiervoor de Nieuwsbrieven module in Horeko!

Ga naar Planning -> Nieuwsbrieven -> klik bovenin op + Nieuw. Vul de nieuwsbrief naar eigen wensen in, voeg eventueel bijlages toe en selecteer de ontvangers. Je kan ook een verzenddatum in de toekomst selecteren, op die datum wordt de nieuwsbrief dan automatisch verzonden. Mits de medewerkers meldingen aan hebben staan, ontvangen zij hierover een e-mail en/of een push notificatie vanuit de app op hun mobiele telefoon.
Nieuwsbrief