Covid-19 controlevragen bij inklokken

Als werkgever ben je niet alleen verplicht je gasten controle vragen te stellen, ook het personeel moet gecheckt worden. Daarom hebben we een speciale triage functie gelanceerd.

Horecaondernemers moeten dagelijks aan de hand van een aantal vragen controleren of personeel geen coronasymptomen hebben. Deze vragenfunctionaliteit is als extra stap ingebouwd bij het inkloksysteem van Horeko.

Veel van onze klanten gebruiken onze touchscreen PC (Horeko Operator) om hun personeel te laten inklokken. Dit is het ideale moment om gelijk deze extra check te doen. Nadat een medewerker met vingerafdruk, pincode of RFID tag heeft ingeklokt, wordt door middel van de controlevragen gecheckt of ze aan de voorwaarden voldoen om coronaproof aan de slag te kunnen. Een ander bijkomend voordeel is dat de vragenprocedure meteen wordt geregistreerd.

De triage is gebaseerd op de checklist die werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland in haar coronaprotocol heeft opgenomen. We houden de triage actueel op basis van de inzichten van het RIVM en KHN.

Covid-19 controlevragen

Als de medewerker klikt op inklokken, komen de volgende vragen naar voren:

Triage_Nederlans

Als de medewerker klikt op nee op alles, wordt de medewerker ingeklokt. De beheerder zal in de backoffice, bij Beheer (Employee) -> Geklokte uren, de volgende melding zien staan:

Triage_bij_antwoord_NEE

Als de medewerker klikt op ja op één of meer, komt de volgende melding naar voren:

Triage_bij_antwoord_JA

De beheerder zal in de backoffice, bij Beheer (Employee) -> Geklokte uren, de volgende melding zien staan:

Triage_bij_antwoord_JA2

Covid-19 controlevragen bij inklokken uitzetten

De Covid-19 controlevragen module is standaard aangezet voor al onze klanten. Wil je dit toch uitzetten? Ga naar Beheer (Employee) -> Instellingen -> Vink Stel Covid-19 controlevragen bij inklokken uit -> klik bovenin op Opslaan