1. Veel gestelde vragen

Diensten niet in mijn telefoonagenda

Ik zie mijn diensten niet in mijn telefoonagenda terugkomen. Wat zou er mis kunnen zijn?
Je kunt de volgende dingen controleren:

1. Staat Toon mijn diensten in telefoonagenda aan op de Horeko app instellingenpagina? Probeer ook de instelling eens uit- en weer aan te zetten om de gegevens opnieuw naar de agenda app te sturen.
    2. Heb je wel diensten voor jezelf in de Horeko app staan? Zo niet, dan zijn er simpelweg geen diensten of zijn de diensten nog niet gepubliceerd door de roostermaker.
    3. De Horeko app maakt een losse agenda aan in de agenda app. Controleer of deze aanstaat (meestal kun je dit zien bij de instellingen van de agenda app).