Medewerkersoverzicht

In het medewerkersoverzicht zie je verschillende informatie over de medewerkers in één overzicht staan. Welke informatie je in de kolommen ziet, kun je zelf bepalen. Klik met je rechtermuisknop ergens op of tussen de kolomnamen en dan op Configureer kolommen. Er komt een venster naar voren waarin je kunt aangeven welke informatie wel of niet getoond moet worden. In het medewerkersoverzicht kun je het overzicht filteren door bij de kolomnamen een woord in te typen of de gewenste optie te selecteren. Bijvoorbeeld:

• Filteren op actieve of inactieve medewerkers;
  • Filteren op functie.

Ga door naar:

Inloggegevens naar een medewerker versturen

Medewerker toevoegen

Medewerker uit dienst