Argox printer - Label vastgelopen

Als er een label vast blijft zitten aan de binnenkant van de printer, kun je het volgende doen. Het is mogelijk om de voorkant van de Argox printer los te halen om het vastgelopen printje te verwijderen.

Haal eerst de kabels uit de printer.

Open de klep met de oranje schuifjes die je aan beide zijden van de pinter ziet.

Draai
de rol nu naar achteren zodat de zwarte print roller zichtbaar wordt.

Leg
2 vingers bovenop het zwarte klepje en trek deze voorzichtig naar je toe.

Nu kan je zien of er achter het klepje sticker resten zijn achtergebleven.

Na afloop kan je het klepje terugplaatsen door eerst de onderkant van het klepje terug te plaatsen, de haakjes aan de zijkant iets naar binnen te drukken en vervolgens het klepje terug op zijn plek te plaatsen.