Nieuw: Documenten in de app

Met deze nieuwe functie kunnen medewerkers zowel persoonlijke als bedrijfsdocumenten in de app bekijken. Ook kan het activiteitenlogboek bekeken worden waarin je ziet wie het document heeft gemaakt, bewerkt en gelezen.

Rechtenbeheer

Om zowel de persoonlijke als bedrijfsdocumenten te kunnen zien moet dit aan staan in het rechtenbeheer. Zorg ervoor dat de rechten 'Bedrijfsdocumenten bekijken' en 'Persoonlijke documenten bekijken' aangevinkt staan voor de juiste rollen.

Hoe werkt het?

De beheerder maakt eerst een nieuw document aan in de backoffice en kiest voor wie en/of welke teams deze zichtbaar is. Bekijk de volledige uitleg hierover in het artikel Persoonlijke en bedrijfsdocumenten.

Direct daarna kan de medewerker het document in de app zien door naar het menu te gaan en dan onder het kopje Communicatie op Documenten te klikken.

Switch bovenin tussen Persoonlijk (persoonlijke documenten) en Bedrijf (bedrijfsdocumenten).

Mocht je vragen hierover hebben, neem dan contact op met support via support@horeko.com of bel naar 088-7119711.