Dymo printer - Label vastgelopen

Als er een label vast blijft zitten aan de binnenkant van de printer, kun je het volgende doen. Het is mogelijk om de voorkant van de Dymo printer los te halen om het vastgelopen printje te verwijderen.

Haal eerst de kabels uit de printer. Open de klep en trek het zwarte hendeltje naar je toe zodat je de labelrol los kan maken.

Plaats 2 vingers onder het zwarte klepje om de voorkant van de printer los te halen.

Nu kan je kijken of er sticker restjes achter zijn gebleven en kun je deze verwijderen.

Als je vervolgens het grijze hendeltje aan de rechterkant naar je toe haalt, kun je ook daaronder kijken of er nog sticker restjes zijn achtergebleven.