Argox/Dymo printer - Foutmelding: Geen geschikte labelprinters gevonden

Krijg je de melding 'Geen geschikte label printer gevonden'? Controleer dan het volgende:

• Controleer of de printer verbonden is met stroom en of de printer is aangesloten op het scherm.
  • Controleer of in de backoffice (https://app.horeko.com/) of de juiste printer is geselecteerd voor de operator. Ga naar Beheer (Kitchen) -> Instellingen -> Operators -> Label instellingen -> dubbelklik onder printer -> selecteer de juiste printer -> klik bovenin op Opslaan

Label instellingen

• Als bovenstaande het probleem niet verholpen heeft, kan je proberen de kabel die van de printer naar het scherm gaat in een andere USB-poort te stoppen. Om bij de USB-poort te komen moet je de klep aan de achterkant van het scherm losmaken. Haal de rubberen dopjes van de schroef gaatjes en schroef de klep los.

De zwarte balk houdt de kabels bij elkaar, als je deze los wilt maken om de kabel te verwisselen, kun je de schroef aan de zijkant van de balk los draaien.

Als de balk niet meer in de weg zit kun je de kabel van USB-poort verwisselen.

Controleer of de printer werkt. Als dat het geval is kun je het klepje weer op het scherm bevestigen met de schroefjes en rubberen dopjes.

Werkt de printer nog niet? Neem contact op met Duranmatic (mail naar horeko-support@duranmatic.nl of bel naar +31(0)888000321).