Dymo printer - Print niet de volledige label / print te veel labels

Als de printer niet de volledige label print of juist te veel labels print, kan je het volgende controleren.

• Controleer of er originele Dymo labels in de printer zitten, die zien er zo uit:

Bij namaak labels kan het zijn dat de printer de labels niet registreert. Als er wel originele labels in de printer zitten maar het lampje blijft knipperen, kan het zijn dat er vuil bij de sensor van de printer zit waardoor die geen stickers registreert.

• Controleer of er vuil bij de sensor van de printer zit.

Doe de printer open een druk op het knopje aan de rechterkant. Dit zorgt ervoor dat de printerrol los komt en deze verwijdert kan worden.

Trek de voorkant er voorzichtig af, deze zit vast op twee hoekjes.

Haal de grijze handel naar je toe, hier kan je controleren of er vuil zit aan de buiten kant van de siliconerol en bij de labelsensor. Na dat het vuil is weggehaald kan de de grijzen handel weer terug gezet worden naar de originele stand.

Druk op nu op het knopje. Hierdoor gaat de siliconerol draaien en kan je het vuil op deze rol verwijderen.

Als je klaar bent kan je voorzichtig alles weer in elkaar zetten en de printer gebruiken.

Ben je er niet uitgekomen? Neem contact op met support (chat, mail naar support@horeko.com of bel naar +31 (0) 88-7119711).