HACCP Stickers

In Horeko kun je vanuit de Operator gemakkelijk verschillende stickers printen. Denk hierbij aan houdbaarheidslabels, maar ook stickers voor ontdooien, allergenen of productiedatum.

Nooit meer onduidelijkheid over houdbaarheid, of onleesbare labels. Met de aangesloten labelprinter print je direct water oplosbare houdbaarheidslabels. Je geeft van tevoren in Horeko eenmalig aan hoe lang halfproduct houdbaar is, en het label komt er met de juiste datum uit. Print niet alleen houdbaarheidslabels, maar ook stickers voor ontdooien, allergenen of productiedatum.

Stickers vanuit Gerechten

Ga op de Operator naar Gerechten -> open een gerecht -> klik rechts bovenin op Afdrukken -> print een sticker naar keuze.

De opties zijn:

1. Productiesticker
  2. Allergenensticker
  3. Volledig recept

Stickers vanuit Halfproducten

Ga op de Operator naar Halfproducten -> open een halfproduct -> klik rechts bovenin op Afdrukken -> print een sticker naar keuze.

De opties zijn:

1. HACCP sticker
  2. Invriessticker
  3. Ontdooisticker
  4. Handmatig (zie kopje Handmatig stickers printen)
  5. Blanco sticker
  6. Volledig recept

Stickers vanuit Ingrediënten

Ga op de Operator naar Ingrediënten -> open een ingrediënt -> klik rechts bovenin op Afdrukken -> print een sticker naar keuze.

De opties zijn:

1. Ontvangststicker
  2. Openingssticker
  3. Invriessticker
  4. Ontdooisticker

Handmatige stickers

Ga op de Operator naar Halfproducten -> open een halfproduct -> klik rechts bovenin op Afdrukken -> klik op Handmatig -> vul zelf de naam en de 'weg op datum' -> klik rechts van de sticker om je naam te selecteren -> kies een sticker naar keuze.

Video tutorial

Voor een uitleg over het printen van stickers, kijk de video vanaf minuut 2:37.

Stickers

HACCP sticker

Invriessticker

Ontdooisticker

Ontvangststicker

Openingssticker

Productiesticker

Allergenensticker

Allergenensticker