Horeko Operator - Geen ondersteuning op verouderde browsers

De software voor Horeko Operator wordt uiteraard af en toe geupdate. Daarbij kan het voorkomen dat de de software niet meer werkt in een verouderde versie de browser. Wij kunnen niet langer ondersteuning bieden op verouderde browsers.

Als je gebruik maakt van een verouderde browser en je ervaart problemen met de Horeko Operator software, kan het zijn dat je de browser moet updaten. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen op Operators met Windows 7 of op een eigen apparaat.

Windows XP wordt niet meer ondersteund of van beveiligingsupdates voorzien door Microsoft, waardoor ook Google Chrome geen updates meer krijgt, die wel nodig zijn om onze applicatie te gebruiken. Daarom, en vanwege de beveiligingsrisico's, wordt Windows XP niet meer ondersteund door Horeko.

Heb je hulp nodig bij het updaten van je browser? Neem contact op met support (chat, mail naar support@horeko.com of bel naar +31 (0) 88-7119711).