HR koppeling - Loket - Uren exporteren

Om gewerkte uren succesvol vanuit Horeko naar Loket te kunnen exporteren is het noodzakelijk dat de personeelsnummers van de medewerkers in Horeko en Loket overeenkomen. Bij synchronisatie van medewerker gegevens worden de personeelsnummers in Horeko altijd overschreven met de personeelsnummers uit Loket.

1. Ga naar Beheer (Employee) -> Rapportages
  2. Kies Urenexport voor salarisverwerking
  3. Vul gewenste variabelen in
  4. Selecteer bij template: Loket direct
  5. Er komt een extra veld naar voren genaamd Variabelen
    ->Bovenin in dat veld wordt de eerstvolgende nog niet gestarte periode in Loket weergegeven, deze wordt automatisch ingevuld.
    Let op, de kans is groot dat je de gewerkte uren voor de medewerkers met een oproepkracht wilt versturen naar de periode daarvoor. Waarschijnlijk heb je eerder de desbetreffende periode al gestart om de verloning te doen voor de medewerkers met een vast contract.
    Vink Toon alle niet-gekeurde salarisperiodes aan. Selecteer de juiste periode.
    Voorbeeld: Het is 1 december en je wilt de gewerkte uren van de medewerkers met een oproepcontract voor november exporteren naar periode november. Automatisch komt periode december naar voren. Vink Toon alle niet-gekeurde salarisperiodes aan. Selecteer periode november.
    image-png-Dec-07-2023-10-09-01-6857-AM
  6. Daaronder kun je (optioneel) uitvinken: Inclusief aantal gewerkte dagen voor de geselecteerde periode.
    Als je ook het aantal werkdagen naar Loket wilt exporteren, moet deze optie aangevinkt blijven.
  7. Bekijk eventueel eerst de te exporteren uren door te klikken op toon te exporteren data.
    Toon te exporteren data
  8. Klik op exporteer. De gegevens worden nu verstuurd naar Loket.

Gewerkte uren in Loket

Nadat je de urenexport gedaan hebt, vind je de uren in Loket hier terug:

1. Log in op https://login.loket.nl/.
  2. Ga in het linker menu naar Salarisverwerking.
  3. Ga bovenin naar Browser variabele gegevens.
    Browser variabele gegevens
  4. Selecteer de desbetreffende periode.
    image-png-Dec-07-2023-10-24-58-8471-AM
  5. Hier vind je de gewerkte uren.
    Gewerkte uren in Loket