1. Horeko Kennisbank
  2. Kitchen Manager
  3. Kassakoppelingen (Kitchen Manager)

Kassakoppeling Lightspeed

Gebruik jij het kassasysteem Lightspeed? Dan kun je nu zelf een kassakoppeling activeren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kan doen.

Let op, met Lightspeed Restaurant K-series (iKentoo) hebben wij geen koppeling.

Kassakoppeling Lightspeed activeren

• Als je nog geen Lightspeed koppeling hebt:

Ga naar Beheer (Kitchen) of Beheer (Employee) -> Instellingen -> tabblad Kassakoppelingen -> klik op koppeling toevoegen

-> log in met jouw Lightspeed gegevens -> klik op allow access. De koppeling is geactiveerd.

• Als je de oude Lightspeed koppeling hebt:

Ga naar Beheer (Kitchen) of Beheer (Employee) -> Instellingen -> tabblad Kassakoppelingen -> klik op achter de al bestaande koppeling op het refresh tekentje

-> log in met jouw Lightspeed gegevens -> klik op allow access. De koppeling is geactiveerd.

Een kassakoppeling kun je onder andere gebruiken voor;

Kitchen Manager

Employee Manager