Kassakoppeling Lightspeed

Gebruik jij het kassasysteem Lightspeed? Dan kun je nu zelf een kassakoppeling activeren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kan doen.

Let op, met Lightspeed Restaurant K-series (iKentoo) hebben wij geen koppeling.

Kassakoppeling Lightspeed activeren

• Als je nog geen Lightspeed koppeling hebt:

Ga naar Beheer (Kitchen) of Beheer (Employee) -> Instellingen -> tabblad Kassakoppelingen -> klik op koppeling toevoegen

-> log in met jouw Lightspeed gegevens -> klik op allow access. De koppeling is geactiveerd.

• Als je de oude Lightspeed koppeling hebt:

Ga naar Beheer (Kitchen) of Beheer (Employee) -> Instellingen -> tabblad Kassakoppelingen -> klik op achter de al bestaande koppeling op het refresh tekentje

-> log in met jouw Lightspeed gegevens -> klik op allow access. De koppeling is geactiveerd.

Een kassakoppeling kun je onder andere gebruiken voor;

Kitchen Manager

Employee Manager