Operator - Beeldscherm kalibreren

Als het scherm van jouw operator niet meer goed reageert op aanrakingen, ofwel als er op het scherm een andere plek geselecteerd wordt dan waar jij met je vinger drukt, kun je het volgende doen.

Om het scherm weer goed te laten reageren, moet het scherm gekalibreerd worden.

Sluit Horeko af om op het bureaublad te komen.

Klik hier op Calibrate.

Je krijgt nu een rode cirkel te zien met daarin een rode stip.

Druk een seconde lang op de rode stip.

Als je dit 4 keer hebt gedaan, keer je terug op het bureaublad en is het kalibreren afgerond.

Als de optie om te kalibreren niet op je bureaublad staat, klik dan op het Windows logo onder in beeld.

Onder het mapje HIDeGalaxTouch zie je het programma HIDeGalaxTouch.

Open dit programma.

In het daaropvolgende venster klik je op de optie 4 Points Calibration om de kalibratie te starten.

Als je de optie helemaal niet tegenkomt of het kalibreren heeft niet het gewenste effect, dan staat Duranmatic altijd klaar om ondersteuning te bieden. Neem contact op met support (mail naar  horeko-support@duranmatic.nl of bel naar +31(0)888000321).