Operator is traag

Als de Operator traag is of geen labels meer print, kan het zijn dat de schijf opgeschoond moet worden. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

1. Sluit een muis aan op het scherm. Aan de voorkant rechts onderin zit een rubbertje, deze kun je losmaken en daarachter zit een USB ingang.
  2. Klik op Start of het Windows teken links onderin de balk en dan op Mijn computer:
    start-mycomputer

3. Klik met je rechter muisknop op de C schijf en dan op Properties:
    properties

4. Klik op Disk cleanup:
    disk cleanup

5. Het kan enkele minuten duren voordat het volgende scherm naar voren komt. Alles wat al aangevinkt is, kun je zo laten staan. Scroll iets naar beneden en vink ‘Temporary files’ ook aan:
    temporary files

Klik op OK.

Kom je er niet uit? Neem contact op met Duranmatic (mail naar horeko-support@duranmatic.nl of bel naar +31(0)888000321).