Supervisor rechten

Met deze functionaliteit is het mogelijk om een rol (supervisor/manager/team lead) bepaalde rechten te geven voor bepaalde zelf ingestelde supervised teams.

admin@3x

In jouw horeca bedrijf heb je waarschijnlijk medewerkers met verschillende rollen. Een beheerder of bedrijfsleider heeft wellicht de rechten voor alle teams in de database, terwijl een manager of team lead alleen rechten voor een bepaalde afdeling zou moeten hebben. Met deze nieuwe functionaliteit kan je precies instellen wat een bepaalde rol precies mag doen in Horeko, en wat niet, en voor welke teams dat geldt.

Het is dus niet meer nodig om supervisors//managers/team leads in de teams in te delen waarvoor ze bepaalde rechten moeten hebben, maar waar ze eigenlijk geen onderdeel van zijn. Met deze functionaliteit kunnen die rechten aangezet worden voor supervised teams, zonder dat zelf onderdeel hoeven zijn van die teams.

Hieronder wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Meer weten over de overgang naar deze nieuwe situatie, en wat dit voor jou betekent? Ga naar Supervisor permissions - Overgang naar nieuwe situatie.

Rol aanmaken - Supervisor / Manager / Team lead

Wil je supervisor rechten aanzetten voor een al bestaande rol? Sla deze stap dan over.

Klik rechts bovenin, achter de bedrijfsnaam, op het pijltje naar beneden en dan op Rechtenbeheer. Klik links bovenin op + Nieuw.

image-png-Dec-28-2023-03-13-02-0459-PM

Er komt een popup naar voren. Geef de nieuwe rol een naam en klik op opslaan

Rechten bepalen

Nu gaan we rechten aanvinken voor de zojuist aangemaakte of al bestaande rol.

Als een rol bepaalde rechten alleen mag hebben voor supervised teams, zorg er dan dus voor dat deze rechten voor supervised teams/afdelingen aan staan, en voor alle teams/afdelingen uit staan.

In het rechtenbeheer zijn alle rechten opgedeeld in verschillende categorieën. Hieronder wordt per categorie benoemd welke opties er zijn voor supervised teams.

Medewerkers

• Bekijk details van supervised teams
  • Wijzig details van supervised teams

In account medewerker: Medewerker details, contact details en arbeidsdetails.

image-png-Dec-28-2023-03-17-35-8922-PM

image-png-Dec-28-2023-03-17-46-9573-PM

image-png-Dec-28-2023-03-17-57-0730-PM

• Bekijk supervisor instellingen van supervised teams
  • Wijzig supervisor instellingen van supervised teams

In account medewerker: Supervisor instellingen (welke teams vallen onder de supervisie van deze supervisor/manager/team lead)

Let op, als dit recht aan staat, en als een gebruiker zelf ook in een of meerdere van de supervised teams zit, kan de gebruiker dus zelf ook zijn of haar eigen supervised teams wijzigen.

• Wijzig beheeerdersinstellingen van supervised teams
In account medewerker: Beheerdersinstellingenimage-png-Dec-28-2023-03-20-22-6517-PM
  • Bekijk contracten van supervised teams
  • Wijzig contracten van supervised teams
  • Bekijk plus-min uren van supervised teams
  • Wijzig plus-min uren van supervised teams
  • Bekijk vakantie-uren van supervised teams
  • Wijzig vakantie-uren van supervised teams

Rooster

• Bekijk het rooster van supervised teams
  • Wijzig het rooster van supervised teams

Verzoeken

• Verzoeken van supervised teams keuren

Afwezigheidsverzoeken, ruilverzoeken

Afwezigheid

• Afwezigheid aanmaken en wijzigen voor supervised team(s)

Bedrijfsdocumenten & Persoonlijke documenten

• Wijzig bedrijfsdocumenten voor supervised functies
  • Wijzig bedrijfsdocumenten voor supervised teams
  • Wijzig bedrijfsdocumenten voor supervised afdelingen
  • Wijzig persoonlijke documenten voor supervised teams

Dimona (België - indien van toepassing)

• Bekijk Dimona pagina voor supervised teams

Overzicht van Dimona aangiftes, Dimona wachtrij (indien van toepassing)

• Wijzig Dimona pagina voor supervised teams

Overzicht van Dimona aangiftes, opnieuw versturen van Dimona aangiftes indien nodig, keuren van aangiftes in Dimona wachtrij (indien van toepassing)

Geklokte uren

• Bekijk geklokte uren van supervised teams
  • Wijzig geklokte uren van supervised teams

Logboek

• Bekijk logboek van supervised afdelingen
  • Wijzig logboek van supervised afdelingen

Rooster templates

• Wijzig templates voor supervised teams

Rapportages

• Bekijk rapportages van supervised teams

Rol toewijzen aan medewerker

Nu gaan we de rol die we net hebben aangemaakt of gewijzigd, toewijzen aan de desbetreffende supervisor(s), manager(s) of team lead(s). Ga in het linkermenu naar Medewerkers -> dubbelklik op de desbetreffende supervisor om zijn of haar account te openen -> scroll naar beneden, naar beheerdersinstellingen. Wijzig de rol naar de desbetreffende rol en klik op opslaan

image-png-Dec-28-2023-03-11-27-1845-PM

Supervised teams bepalen

Nu gaan we bepalen welke teams onder de 'supervised teams' vallen van jouw supervisor, manager, of team lead. Ga in het linkermenu naar Medewerkers -> dubbelklik op de desbetreffende supervisor om zijn of haar account te openen -> scroll naar beneden, naar supervised teams. Klik op selecteer teams om de desbetreffende teams te selecteren. Klik op ga verder en vervolgens bovenin op opslaan

image-png-Jan-03-2024-07-52-17-8338-AM