Nieuwsbrief maken

Hoe maak ik een nieuwsbrief?

Ga naar Planning -> Nieuwsbrieven

Klik op
+ Nieuw -> selecteer de juiste verzenddatum -> selecteer de medewerkers die de nieuwsbrief moeten ontvangen.

Als medewerkers meerdere functies hebben kunnen ze twee of meer keren in de lijst van ontvangers staan. Dit betekent niet dat deze medewerkers ook meerdere notificaties krijgen. Per medewerker wordt maar één notificatie verstuurd.

Let op, als een medewerker geen contract heeft, staat diegene niet bij de ontvangers, als een medewerker wel een contract heeft (maar deze in de toekomst begint), staat diegene al wel bij de ontvangers.

Vul het onderwerp en de berichtinhoud van de nieuwsbrief in

Er zijn meerdere opmaakmogelijkheden voor het maken van de nieuwsbrief, waaronder:

• Nummering
  • Vetgedrukt
  • Schuingedrukt
  • Onderstreept
  • De inhoud van de nieuwsbrief kan eventueel gewijzigd worden op basis van HTML

Voeg eventueel een bijlage toe

Klik bovenin op Opslaan. De nieuwsbrief wordt verstuurd op de zelf ingestelde verzenddatum.

Notificaties

Het is mogelijk om aan te geven hoe je de notificaties van Horeko, voor onder andere de nieuwsbrief, wilt ontvangen. Dit kan via email, app notificatie of allebei.

Dit kan je instellen in de app onder Instellingen -> Push berichten -> Notificaties.
Of in de backoffice onder Medewerkers -> Details -> Mededelingen.