Nieuwsbrief maken

In dit artikel:

• Hoe maak ik een nieuwsbrief

Hoe maak ik een nieuwsbrief?

1. Log in bij Horeko.
          2. Klik links op Planning.
          3. Klik op Nieuwsbrieven.
          4. Het onderstaande scherm verschijnt:

5. Klik op Nieuw

6. Selecteer de juiste verzenddatum.

7. Selecteer de juiste medewerkers welke de nieuwsbrief mogen ontvangen.

Als medewerkers meerdere functies hebben kunnen ze twee of meer keren in de lijst van ontvangers staan. Dit betekent niet dat deze medewerkers ook meerdere notificaties krijgen. Per medewerker wordt maar één notificatie verstuurd.

8. Vul het onderwerp voor de nieuwsbrief in.

9. Creëer de berichtinhoud:

Er zijn meerdere opmaakmogelijkheden voor het maken van de nieuwsbrief, waaronder:

• Nummering
  • Vetgedrukt
  • Schuingedrukt
  • Onderstreept
  • Verder is het mogelijk om van uit Word en tekst over te plakken
  • De inhoud van de nieuwsbrief kan eventueel gewijzigd worden op basis van HTML

10. Klik op "Opslaan" rechts bovenin. De nieuwsbrief wordt vervolgens gelijk verstuurd.

Informatie

Het is mogelijk om aan te geven hoe je de notificaties van Horeko, voor onder andere de nieuwsbrief, wilt ontvangen. Dit kan via email, app notificatie of allebei.

Dit kan je instellen in de app onder instellingen->Push berichten-> Notificaties.
Of in de backoffice onder Medewerkers-> Details-> Mededelingen.