1. Horeko Kennisbank
  2. Employee Manager
  3. België - Dimona, Dagcontracten, ASA en Export naar sociaal secretariaat

Dagcontracten - Shortcodes

Datum

CURRENT_DATE_DDMMYYYY - Datum op de dag dat het contract gegenereerd wordt, weergegeven als bijvoorbeeld 01-07-2021.
CURRENT_DATE_ENG - Datum op de dag dat het contract gegenereerd wordt, uitgeschreven in het Engels.
CURRENT_DATE_FR - Datum op de dag dat het contract gegenereerd wordt, uitgeschreven in het Frans.
CURRENT_DATE_NL - Datum op de dag dat het contract gegenereerd wordt, uitgeschreven in het Nederlands.
CURRENT_DATETIME - Datum en tijd van het moment dat contract gegenereerd wordt.

Afdeling

Ingevuld bij desbetreffende afdeling bij Beheer (Employee) -> Instellingen -> Afdelingen:

DEPARTMENT_CITY - Stad
DEPARTMENT_COUNTRY - Land
DEPARTMENT_DESCRIPTION - Opmerking
DEPARTMENT_HOUSENR - Huisnummer
DEPARTMENT_NAME - Naam/bedrijf
DEPARTMENT_STREET - Straat
DEPARTMENT_ZIP - Postcode

Medewerker

Ingevuld in account van de medewerker bij Medewerkers -> dubbelklik op desbetreffende medewerker -> tabblad Algemeen:

EMPLOYEE_ADDRESS_CITY - Stad
EMPLOYEE_ADDRESS_HOUSENR - Huisnummer
EMPLOYEE_ADDRESS_STREET - Straat
EMPLOYEE_ADDRESS_ZIP - Postcode
EMPLOYEE_BIRTHDATE - Geboortedatum
EMPLOYEE_BIRTHPLACE - Geboorteplaats
EMPLOYEE_FULLNAME - Voor- en achternaam?
EMPLOYEE_IBAN - IBAN nummer
EMPLOYEE_INSZ - INSZ nummer
EMPLOYEE_NUMBER - Personeelsnummer
EMPLOYEE_SIGNATURE - Handtekening

Ingevuld in het contract van de medewerker bij Medewerkers -> dubbelklik op desbetreffende medewerker -> tabblad Contract:

EMPLOYEE_CONTRACTTYPE - Contractsoort
EMPLOYEE_JOBTITLE - Functie
EMPLOYEE_HOURLYRATE - Brutoloon

Werkgever

EMPLOYER_FULLNAME - De naam van de medewerker die gekoppeld is aan de afdeling bij Beheer (Employee) -> Instellingen -> Dagcontracten -> Getekend door
EMPLOYER_SIGNATURE - De handtekening die is getekend/ge-upload in het account van de medewerker (die geldt bij EMPLOYER_FULLNAME) bij Medewerkers -> desbetreffende medewerker -> rechts bij bekijk/wijzig handtekening.

Dienst

Gegevens ingevuld in de geroosterde dienst:

SHIFT_BREAKTIME - Duur van de pauze.
SHIFT_END_DATE_DDMMYYYY - Einddatum van de dienst, weergegeven als bijvoorbeeld 01-07-2021.
SHIFT_END_DATE_ENG - Einddatum van de dienst, uitgeschreven in het Engels.
SHIFT_END_DATE_FR - Einddatum van de dienst, uitgeschreven in het Frans.
SHIFT_END_DATE_NL - Einddatum van de dienst, uitgeschreven in het Nederlands.
SHIFT_END_TIME - Eindtijd van de dienst.
SHIFT_START_DATE_DDMMYYYY - Startdatum van de dienst, weergegeven als bijvoorbeeld 01-07-2021.
SHIFT_START_DATE_ENG - Startdatum van de dienst, uitgeschreven in het Engels.
SHIFT_START_DATE_FR - Startdatum van de dienst, uitgeschreven in het Frans.
SHIFT_START_DATE_NL - Startdatum van de dienst, uitgeschreven in het Nederlands.
SHIFT_START_TIME - Starttijd van de dienst.
SHIFT_WORKTIME_GROSS - Bruto werktijd: Werktijd inclusief pauze.
SHIFT_WORKTIME_NET - Netto werktijd: Werktijd exclusief pauze.