E-mailadres al in gebruik

In Horeko wordt het e-mailadres gebruikt als gebruikersnaam en deze moet uniek zijn, daarom mag een e-mailadres maar één keer in Horeko voorkomen. Als je een e-mailadres invult wat al voorkomt in een actief account, komt er een foutmelding naar voren.

Situatie 1: Vorige werkgever van medewerker werkt ook met Horeko

Als je een nieuwe medewerker aanneemt die bij zijn of haar vorige werkgever ook met Horeko werkte, kan het zijn dat die werkgever hem of haar nog niet op inactief heeft gezet. Vraag de medewerker contact op te nemen met zijn of haar oude werkgever hierover.

Zodra het account van de medewerker bij de vorige werkgever op inactief gezet is, kan jij het e-mailadres weer gebruiken en opslaan in het nieuwe account van de medewerker.

Kom je er niet uit? Neem contact op met support (mail naar support@horeko.com of bel naar 088 711 9711)

Situatie 2: Medewerker werkt bij meer dan één werkgever die met Horeko werken

Als je een nieuwe medewerker aanneemt die meer dan één werkgever heeft die met Horeko werken, kan het e-mailadres van de medewerker geen tweede keer gebruikt worden. De medewerker kan een alternatief of fictief e-mailadres opgeven.

Zorg er bij een fictief e-mailadres voor dat je bij het genereren van een wachtwoord het vinkje verstuur nieuwe inloggegevens uitzet. Je kan eventueel op het oogje klikken om het wachtwoord handmatig naar medewerker te versturen. De medewerker kan bij het inloggen zelf zijn of haar wachtwoord wijzigen.

Houdt er rekening mee dat de medewerker maar in met één account tegelijk ingelogd kan zijn in de app. Het is daarom het beste om een alternatief e-mailadres te gebruiken (in plaats van een fictief e-mailadres) en de e-mail notificaties ook aan te zetten.