HR koppeling - Nmbrs - Waar vind ik mijn gebruikersnaam en API token?

Om de koppeling met Nmbrs in te richten, heb je een gebruikersnaam en API token nodig. In deze video wordt uitgelegd waar je die gegevens kunt vinden in jouw Nmbrs omgeving.

Er zijn twee situaties.

Situatie 1: Je doet zelf de verloning en hebt een Nmbrs omgeving met 1 debiteur, namelijk jouw eigen bedrijf. Volg de stappen vanaf 0:47 in de video.

Situatie 2: Je bent een tussenpersoon of werkt voor een extern bedrijf, die in Nmbrs de loonadministratie doet voor meerdere bedrijven. Je hebt een Nmbrs omgeving met daarin meerdere debiteuren. Volg de stappen vanaf 1:12 in de video.

Zelf een andere user template instellen?

Het is ook mogelijk dat jij zelf of de partij die de loonadministratie doet zelf een andere user template inricht voor de user die gebruikt wordt voor de koppeling. Als dit gebeurt, dan moeten minimaal de volgende API calls aan staan:

DebtorService:

List_GetAll

CompanyService:

Company_GetCurrentPeriod

HourModel_GetHourCodes

HourModel2_GetHourCodes

List_GetAll

WageModel_GetWageCodes

WageModel2_GetWageCodes

EmployeeService:

Address_GetListCurrent

Address_InsertCurrent

Address_Update

BankAccount_GetListCurrent

BankAccount_InsertCurrent

DaysVar_Set

Employment_GetAll_AllEmployeesByCompany

Employee_Insert

HourComponentVar_Get

HourComponentVar_Insert

HourComponentVar_Clear

HourComponent_Delete

List_GetByCompany

PersonalInfo_GetAll_AllEmployeesByCompany

PersonalInfo_GetCurrent

PersonalInfo_UpdateCurrent

WageComponentVar_Get

WageComponent_Delete

WageComponentVar_Insert

User templates vind je in Nmbrs in Instellingen (linker menu) -> User templates:

Klik achter de desbetreffende user template op de tandwieltjes bij API, om de API calls te selecteren:

Ga door naar:

HR koppeling - Nmbrs - Koppeling instellen

HR koppeling - Nmbrs - Geklokte uren exporteren