HR koppeling - Nmbrs - Waar vind ik mijn gebruikersnaam en API token?

Om de koppeling met Nmbrs in te richten, heb je een gebruikersnaam en API token nodig. In deze video wordt uitgelegd waar je die gegevens kunt vinden in jouw Nmbrs omgeving.

Er zijn twee situaties.

Situatie 1: Je doet zelf de verloning en hebt een Nmbrs omgeving met 1 debiteur, namelijk jouw eigen bedrijf. Volg de stappen vanaf 0:47 in de video.

Situatie 2: Je bent een tussenpersoon of werkt voor een extern bedrijf, die in Nmbrs de loonadministratie doet voor meerdere bedrijven. Je hebt een Nmbrs omgeving met daarin meerdere debiteuren. Volg de stappen vanaf 1:12 in de video.

Ga door naar:

HR koppeling - Nmbrs - Koppeling instellen

HR koppeling - Nmbrs - Geklokte uren exporteren